About old version

Mijn verhaal

About Me

Ik ben Dirk De Wit, welkom op mijn website.

Samen met mijn lief vrouwtje Martine wonen we in het mooie Brasschaat. We hebben 2 volwassen kinderen en ondertussen al 3 kleinkinderen.

Als begin twintiger geraakte ik gefascineerd door de fotografie-microbe. Zelf leren ontwikkelen en afdrukken in zwart-wit, spelen met licht en compositie, zo is het allemaal begonnen. Toen al ging mijn voorkeur uit naar mensen fotograferen, jong, oud en alles er tussenin.

Begonnen als hobby, ondertussen is die hobby uitgegroeid tot een leuk zelfstandig bedrijfje.
Mensen fotograferen, laten zien dat iedereen mooi is! Kinderen, tieners (ja ook als je een beugel hebt), senioren, karakterkoppen, je ouders en ja hoor... zeker ook jezelf! Ga even kijken onder shoots en prijzen om meer info te krijgen, het is een heel leuke ervaring en ... wat een herinnering achteraf!

Met mijn opleiding als ingenieur elektronica wil ik weten hoe alles werkt, en als iets niet lukt, waarom niet en hoe ik iets kan verbeteren. Zo ook met fotografie: hoe gedraagt licht zich, de camera kennen in detail, bewerken van foto’s, kleurbeheer en na heel wat uren studie, zoeken, experimenteren en opleidingen volgen heb ik aardig wat ervaring opgebouwd.

Als docent elektronica, ICT en voornamelijk computernetwerken aan ingenieursstudenten van de Universiteit Antwerpen, zit het lesgeven in mijn bloed. Als zelfstandige in bijberoep heb ik ook steeds dokters en andere KMO’s IT ondersteuning gegeven. Ook die ervaring komt nu zeker terug in de opleidingen fotografie en PC ondersteuning die ik jou kan aanbieden. Meer info kan je vinden in de rubriek Services.

Mooie herinneringen mogen maken die met de jaren nog meer emotionele waarde krijgen, is voor mij en mijn vrouwtje, die me vaak assisteert, telkens een prachtige ervaring.
Wil je graag wat meer info, of afspreken voor een leuke shoot, stuur een berichtje via het contactformulier, gewoon doen!